måndag 19 november 2012

Helgen går undan...

I fredags slutade Mamma tidigt och det är mysigt. Vi hade fikaträff med Lisen och hennes barnbarn Celin. Kvällen blev en lugn hemmakväll. Jag och Zachris somnade och Mamma och Pappa tittade på film.

Lördagen var det full fart.. Vi började med att åka till Landskrona för Oliver skulle spela match. De vann med 3-12 Oliver gjorde ett mål, duktig storebror.

Efter matchen åkte vi till Råå för att vara på namngivning för Lucas Patrik Birger Borneson. En helt underbart söt pojke. Jag och Zachris tycker om att mysa med honom. Storebror Oliver sjöng "Det vackraste", på namngivningen han är så bra vår storebror.

Direkt efter vi varit i Råå åkte vi till Åstorp för Oliver skulle spela match igen i utvecklingslaget. Det blev mycket innebandy denna lördag. Men vi tycker det är kul, det finns så många kompisar att leka med.

Söndagen började med innebandy den också;) det var Zachris som skulle träna. Efter det var vi hemma och bakade kanellbullar och bullar med nötkräm i. Mycket gott och kul att baka tycker vi.

Kram Alvina och Zachris
Innebandy i Landskrona


Lucas Patrik Birger Borneson
Oliver sjunger "Det vackraste" för Lucas.


Bakar:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar