fredag 27 mars 2009

Resan Dag 1

Nu hade äventyret börjat. Första dagen åkte vi ner till den närmaste stranden som låg vid dykcentret där Patrik och Maria Jobbar.

Vi provade på den Karibiska havsbrisen och det kristallklara vattnet. Oliver var först ut i vattnet. Van vi de svenska vattentemperaturerna så traskade Oliver med viss tvekan ut i det 26 gradiga vattnet. Jo det stämde, det är varmt kom Oliver snabbt fram till.

Alvina och Mamma var på tur för Pappa fick stå kvar på stranden och vänta. Det var ju han som fotograferade…

Efter några dopp i havet och en massa slappande så blev det siesta. Eftersom vi var lite slitna efter resan hit så tog vi det lugnt på kvällen.

Måndagen var Patrik ledig och vi skulle ut på en Ö-tur. Patrik och Maria hade en bil som de hyrde så vi gav oss ut i den.

Maria hade varit snäll och fixat en bilstol till Alvina!

Man hade lite andra regler här på Bonaire. Man fick åka på flaket på bilarna. Sedan så var max hastigheten på ön bara 60 km i timmen men det fanns inte många vägar man kunde köra så snabbt på. Mamma och Oliver intog flaket på bilen. Mamma för att hon skulle få upp solbrännan och Oliver för att han tyckte det var coolt! Vi började med att tanka upp Bettan. ;)
För att man överhuvudtaget ska kunna befinna sig på Bonaire så behöver man viss utrustning. Vad kan det vara undrar ni så klart. Jo, det är faktiskt en snorklings utrustning. Patrik och Maria var så snälla att de gav Oliver en tidig födelsedagspresent. Gissa vad det var?
Nu var vi redo för äventyr på Bonair.

Fortsättning följer…






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar