söndag 1 november 2009

Veckan som gått!!

Veckan som har varit, Oliver har haft höstlov han började med att vara sjuk, feber och förskyld. Fast han var krasslig så har han varit jätte duktig denna veckan han har verkligen hjälp mig och fixa och greja hemma. I måndags hjälpte han mig med middagen eftersom han hade en lillebror som var väldigt hungrig och är man inte mer än 3 veckor så måste han få äta när han vill och så klart mitt i maten. Men Oliver fixade färdigt med köttfärslimpa och potatismos mm och det blev jättegott... På Tisdagen var han hemma och tog det lugnt i soffan och vilade så han skulle bli frisk. På onsdagen var han någorlunda pigg igen och fick gå ut och spela landhocky med grabbarna på Björnås och även åka och träna innebandy på kvällen. På torsdagsmorgonen åkte vi till sjukgymnasten för Oliver skulle träna sina hälar. Detta gick jättebra, nästa gång vi ska dit ska vi fixa nya inlägg till hålfoten. Efter sjukgymnastiken gick vi en sväng i Ängelholm och passade på att äta lunch. Alvina och Zachris var också med vi åt kinamat och Zachris fick hålla sig till bröstmjölk.

På fredagen åkte Oliver med Adam G och bada i Halmstad på äventyrsbadet, de hade haft jättekul. Efter det åkte han till sin Pappa i Helsingborg och tillbringade helgen där.

Men jag måst ju säga att han är världens bästa Oliver som hjälper till och sköter sig och är duktig i skolan... Känns så bra...

I veckan har vi även haft besök av Ingela och Ingelas Mamma Marianne, Zachris fick fina paket och Alvina likaså.. Tack så mycket...

I fredags hade vi även besök av Noah och hans Mamma Joesfin som kom för att gratulera Alvina och titta på Zachris, tack även till er för fina paket.. Minea och Chanette var också här så barnen kunde leka..

På fredagkvällen så kom Familjen Hultberg på besök. Vi åt Tacos och tittade på Idol. Alvina och Zachris fick fina presenter. Tack så mycket!
I lördags var vi på julmarkanden på Vramsgunnarstorps slott, jätte mysigt.. När vi varit där så tog vi vagnen ner till kyrkogården och hälsade på min Mamma och tände ljus för henne, saknar henne varje dag och tänker på henne, min Mamma finns i mitt hjärta för alltid..

På kvällen kom Patrik på besök vi köpte mat och tittade på film en mycket trevlig kväll...

Söndag var det dax för att fixa i trädgården, städa undan trädgårdsmöbler plantera blommor.. Tanja kom med en del växter som hon och Bonny grävde ner, tack för blommorna och tack för hjälpen..

Nu är det kväll och Alvina sover, Oliver har kommit hem, Zachris ska snart äta igen och vi ska titta på film...

Över & ut
Ditte


Oliver tränar hos sjukgymnasten...


Alvina tränar också...

Alvina öppnar paket från Ingela och Marianne

Zachris på julmarknad

Alvina på Julmarknad...


Tanja planterar..
Bonny också..

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt går bra. Jag funderade lite på den utlovade pussen till vinnaren av "gissa när bebisen kommer"-tävlingen..... Är tävlingen avgjord?? ;) Ha det så bra och ta hand om er!!

    SvaraRadera
  2. Det var ju riktigt roligt att hålla på i någons annans trädgård.. nästa gång är vi hos oss :-)
    Tack för tipset om filmen.. fast det tog tid innan vi kolla på den..haha /Tanja

    SvaraRadera