onsdag 18 februari 2009

Pulka i trädgården!

Tisdag!
I tisdags skulle Bonny och Oliver och Adam åka skridsko, men Bonny fick ett viktigt möte så han kunde inte komma hem så tidigt som han tänk sig. Så vi ändrade snabbt planen och åkte till Klippans badhus. Alvina trivdes och vi badade och busade grabbarna hade också trevligt. När vi åkte hem stannade vi och åt på Fyrkanten i Klippan. När vi kom hem sov Alvina och Oliver och Adam spelade innebandy på träddäcket. Efter en stund kom Jimmy (Min bror) Markus( hans son) och Jimmys nya tjej Charlotte och drack en kopp kaffe. Trevlig!
Onsdag!
I dag fick vi besöka av Jenny, Hilda & Hugo, barnen lekte och vi Mammor pratade i kapp, sen skulle Oliver på läger tills i morgon, så jag körde ner honom till musikskolan. När jag kom hem gjorde vi middag och sen åt vi. Alvina passade på att sova i mer än 2½ h när vi hade gäster.
När de åkte hem gick jag och Alvina en runda i det mysiga kalla vädret. När vi kom hem igen så tog vi fram pulkan som vi köpt till henne och åkte i trädgården hon tyckte det jätte roligt..Hugo passar på att dela ut en kram till Alvina
hon blev lite blyg!


Alvina, Hilda & Hugo myser i soffan!
Alvina åker pulka och är hel nöjd!
En fin vinter bild!
Över & Ut
Ditte

1 kommentar:

  1. Vad härligt det ser ut med pulkaåkning. Hoppas att min mamma tar ut mig en sväng idag!!! Ses vi imorgon? Puss Noah

    SvaraRadera