fredag 17 april 2009

Härlig fredag!!!!

Vilket väder det har varit i dag, helt underbart. Minea och Chanette kom till oss vi fikade och sen var vi ute hela dagen med barnen. Vi gick en runda när de skulle sova. När vi kom hem sov barnen och vi passade på att ta fram solstolarna, Chanette han precis sätta sig ner sen vakande Minea. Alvina sov ca 1 h till. Men Minea var nöjd ändå hon lekt i sandlådan ett tag och sen var det dax för middag. När Minea ätit vaknade Alvina och de kunde fortsätta leka och busa. När kl blev ca 15.30 skulle jag köra och hämta Oliver för att lämna honom på bussen som han skulle åka till sin Pappa. När vi varit och lämnat honom åkte vi till oj för att inhandla kvällens mat, räkbomb och chips och dippa. Mums gott... Alvina var ute ett tag med Pappa och hjälpte till att vattna blommor och så lekte de. Gunga så att gungan gick sönder och ut trilla Alvina nästa. Sen en sväng på studsmattan, där springer hon rak över till andra sidan och gör en volt av. Hon får inte leka med Pappa mer på ett tag han är ju inte tillräckligt snabb. Vi måste nog inhandla ett skyddsnät. Alvina var väldigt trött i dag efter att varit ute i friska luften så när kl var 18.30, blev det välling och sen somande hon gott. Kvällen fortsätter för oss med film och chips och dippa och god läsk!

Över & ut
Ditte


Alvina och Minea leker i sandlådan...


Minea i trädgården...


Alvina hjälper Pappa att vattna...
Gandalf solar i solstolen.. skönt!!!

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Sorry att vi aldrig hörde av oss idag. Carro tittade förbi med Harry också och innan alla hade lämnat byggnaden var kl 1600! Vi kommer gärna en annan dag! Sandlådan ser kanon ut! Kram kram Jose och Noah

    SvaraRadera
  2. Hej. Visst är det härligt nu. Alvina har mycket fina skor! (Elin har lika.....:-)) Hoppas allt är bra med er. Ha en riktigt bra helg nu. Kram från oss.

    SvaraRadera