söndag 13 september 2009

Helgen!!

Helgen har varit lugn. Bonny var hemma förra veckan från jobbet med feber och ont i magen, hela fredagen var han helt slut och tillbringade det mesta av dagen i sin säng. Han tror själv att det är pga sina mediciner som han tar för sin MS, efter kontakt med läkare i fredags slutade han med en av de starka tabletterna. Han ska prata med dem igen på måndag så får vi se vad som händer. Som dagarna ser ut för honom nu är inte alls roliga, feber och magknip och trött hela tiden. Men han orkade upp i fredags kväll och vi tittade på Idol och tog det lugnt.
I lördags kände han sig lite piggare, sakta men säkert så smyger sig febern på igen under dagen, men han fick i allafall klippt gräset och röjt i trädgården ändå. Tur han har vilja.. Själv var jag en snabb sväng på Familia. Oliver var med Niko en liten stund och sen kom Dennis. Oliver har ju fått en moped och den satte Oliver och Dennis i gång med att tvätta och vaxa, den blev jättefin. Att bara få sitta på den och trycka på start gör att Oliver lyser i hela huvudet. Men nu är den i förrådet och han kommer inte åt den, lite jobbigt tyckte han allt...

Söndagen fick jag äntligen med min Man ut för att titta på soffa, yes tänkte jag nu blir det nog köpt en soffa... Men nej, nej vi hittade ingen som passade. Antingen var det fel färg eller så var den felvänd.. Inget kul, men som Bonny sa allt har en mening så vi skulle väl inte köpa någon i dag.. När vi kom hem åt vi middag och sen tog vi det bara lugnt jag sov en stund och Bonny, Alvina och Oliver fick ut en runda. Oliver gjorde rent i Lights bur och Alvina och Pappa gungade. När kl stod på 18.18 då hade Alvina badat och blivit klar för sängen.. Ca 18.30 sov hon... Oliver är i väg och leker med Adam.. Vi ska lägga oss i soffan och slappa..

Över & ut

Ditte


Oliver & Dennis vaxar!!


Fint...


Två fina bilder från vår semester tripp i Strömstad, som Tanja skickat

1 kommentar:

  1. Dennis tyckte det var jättekul att hjölps till med moppen. Den är såååå snygg mamma sade han...

    SvaraRadera