söndag 18 januari 2009

Match & Söndag!!




I dag har Oliver spelat match, han skulle egentligen varit målvakt men på morgonen hade han ont i knäet han har haft det i ett par dagar, så han sa till sin tränare (Bonny) att han ville spela ute i stället och att den andre Målvakten kunde stå. Matchen började bra Oliver stänkte upp ett mål i krysset när det hade gått 1.32 på första perioden. Efter det så blev han skadad och tacklades av en i motståndar laget inte så bra han hade jätte ont, men spelade en stund till och gjorde ett mål till. Efter det så gick det inte mer han hade ont i höften och knäet så han fick sitta på bänken. Killarna fixade seger med 13-3 en mycket bra match.

När vi kom hem var åkte Bonny och snickrade hos Tommy de skulle göra våra dörrar till förrådet. Alvina sov i vagnen och jag och Oliver passade på att mysa i soffan och se film han känner även att han håller på att bli förkyld så han var lite hängig. Vi såg filmen Just married, himla rolig.
Sen åkte vi ner till Fam Falkman för att äta pizza.... Gott!!!

Vi var kvar en stund och Alvina busade med alla barnen och när kl var ca19.30 åkte vi hem, Alvina var trött och Oliver ännu mer hänig. Nu sover båda våra barn och vi sitter vid varsin dator....

Över & Ut


Ditte

1 kommentar:

  1. Våra dörrar är nu ett steg längre - oljade
    Målning inom kort...

    SvaraRadera