lördag 3 januari 2009

Spelkväll hos Fam Camper!!

I går var vi hos Jill, Jojje och Melker på en spelkväll. Åse, Jocke, Patrik, Malin och Jolina var också där. Vi åt god mat och hade trevligt. Vi började spela, När då då!! Det var ett spel där vi skulle sätta in rätt årtal förre och efter .....vi delade in lag så att vi tjejer spelade tillsammans. Och gubbarna och oliver spelade i ett lag. Såklart vann ju vi detta spel:) Efter detta spel spelade vi, Med andra ord ett spel där man ska komma på andra ord, jag läser ett ord och mitt lag ska gissa. Kvällens bästa av Oliver: Vad får man när Oliver sjunger? Gubbarna svarade så klart GÅSHUD…. Självsäker son man har men så kan han ju sjunga tycker jag som Mamma i alla fall…
Kvällens tvåa: Arnold Swartzneger, Oliver hade denna och säger till sitt lag efter en fundersam sekund Arnold Neger!!!! Gubbarna klarade detta. Så rätt svar blev Arnold Swartzneger... Mycket trevligt spel men ibland fick man hjärnsläpp .... innan vi satte i gång kvällens sista spel blev det kaffe, kaka, glass och julgodis. För min och Olivers del blev det bara glass, men jag kan lova att kladdkakan såg väldigt smaskig ut mmmmmm.

Sista spelat blev På spåret, ett väldigt trevlig spel som tog lite tid men roligt...

Kvällen plus går till Jolina som var jätte duktigt och passade vår barnvaktssändare, Alvina låg ute i deras uterum och sov och hon hade full koll. Melker var en pigg liten pojke han var uppe sent och spelade så klart med oss i tjejgänget. :) Efter detta spel satt vi och pratade och hade jätte trevligt... Tack Jill, Jojje och Melker för en trevlig kväll.

När vi kom hem hade Alvina vaknat i bilen och var hur pigg som helst, hon trodde då att hon skulle få vara uppe och leka. Men hon har bestämda föräldrar så hon fick minsann lägga sig. Men dock mellan sina föräldrar, efter en stund när vi släckt lampan somnade hon och vi kunde lyfta över henne i sin säng och sen sov hon sött hela natten... Oliver Somnade också gott och sov sött hela natten. :)

Över & Ut

Ditte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar