lördag 17 januari 2009

Oliver flyttar ner!




I dag har Oliver flyttat ner till oss på bottenvåningen, han har velat det i tag men vi har tyckt att han har haft så fint rum uppe. I dag när han var i Bjuv hos sina klasskompisar och fixade instrument då kom jag på att det var dax och då var det bara för Bonny att hänga på. När jag har jag bestämt mig så blir det så ….
Så numera finns det ett gäst rum på övanvånigen, men Oliver har även kvar sin tv och playstation om han vill sitta och spela med sina kompisar.

Hur som helst så blev det jätte fint och Oliver blev jätte glad när han kom hem, och vi var trötta. Det som är positivt med sånt här är ju att man får städat och slängt en massa som man inte använder längre. Alvina hon hjälpte till hela dagen vi tog även fram lite leksaker som oliver har haft när han var liten, en bondgård, en gå-bil, pussel och en förtölj hon var jätte nöjd. Dag gick snabbt och vi glömde lägga Alvina och sova sin eftermiddags sömn så när kl närma sig 19 började hon gnälla, inte så konstigt men hon hade verkligen inte varit trött innan på dagen, hon hade så mycket att fixa med när vi sprang runt och städa och fixa.

Alvina fick en liten paus och då passade hon på att äta ett kex med choklad… Det gillade hon..

Över & Ut

Ditte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar